Hop til hovedindholdet

Træfpunkt Sædding logo

Årets Fælles-Før-JuleFrokost ...


Dato og tid

Fredag d. 18. november, 2022 kl. 12:00 til 17:00

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 14. november, 2022 kl. 21:00

Sted

Restaurant Den Røde Okse, Tarphagevej 9, 6710 Esbjerg V Restaurant Den Røde Okse
Tarphagevej 9
6710 Esbjerg V

Årets Fælles-Før-JuleFrokost ...


Restaurant Den Røde Okse, Tarphagevej 9, 6710 Esbjerg V

Mørketiden rykker nærmere, og lige om strax står Julen atter udenfor og banker på døren ...

men inden Juleræset for alvor ta'r fat, er det tid til

den traditionelle Fælles-Før-Julefrokost på
Restaurant Den Røde Okse, Tarphagevej 9, 6710 Esbjerg V.

Fredag, den 18. november kl. 12.00
har Oksens medarbejdere stegt, braset og dækket borde, så vi ka' ha' en hyg'li og afslappet eftermiddag sammen.

PRIS: kr. 300,- inkl. en genstand og kaffe

✏️ Af hensyn til det praktiske, ska' du købe billet
     senest fredag, den 11. november kl. 12

via den blå knap Køb billet lige her til venstre for opslaget
- eller kig forbi kontoret i åbningstiden, hvis du foretrækker personlig betjening. 

Det kolde:
*  Marinerede sildefileter med karrysalat, høvlede æbler, rødløg og
   syltede kapers.

*  Røde julesild pyntet med kapersblomster, syltede rødløg og krydderfedt
   med grever.
*  Kogte 1/2 æg, pyntet med friske rejer, mayonnaise og citronbåde
*  Klassisk tunmousse med hakket rød peber, karse og snittede forårsløg.
*  Varmrøget laksefilet med basilikumsmayonnaise, kaviar og salat.
*  Lun leverpostej med stegte champignons og sprødstegt bacon.
*  Sprøde tarteletter med hønsekød og aspargesnitter i cremet aspargessauce.

*  Brødbuffet med spændende delikatesserugbrød, hjemmelavet friskbagt
   grovbrød og økologisk smør.

Det varme:
*  Sprødstegt ribbensteg med havsalt og Oksens hjemmelavede julerødkål.

*  Hjemmelavede frikadeller og stegt julemedister med stuvet hvidkål og
   sennep.  
   Brunede kartofler, kraftig flødeskysauce med ribsgele.

*  Grønkålssalat med appelsin, granatæble, rød spidskål,
   knas og honningvinaigrette.

Dessert:
*  Hjemmelavet ris a l`amande med vanilje, mandler og lun kirsebærsauce.

Ret til ændringer forbeholdes



         

OBS!
Køber du billet til dette arrangement, accepterer du samtidig, der eventuelt kan blive fotograferet, og billederne brugt i forbindelse med omtale af arrangementet på foreningens hjemmeside, Facebook, i pressseinformationer og lignende.

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >